Authentieke reserveonderdelen

Originele fabrieks onderdelen

Wanneer u originele fabrieks reserveonderdelen gebruikt, weet u zeker dat ze op basis van de hoogste specificaties zijn geproduceerd. Het gebruik van niet-originele fabrieks onderdelen kan in een latere fase kostbare defecten veroorzaken. Onze onderdelen hebben strikte duurzaamheidstests ondergaan en leveren de beste bescherming van uw investering. Originele fabrieks onderdelen bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Gegarandeerd!

Stof en vuil verontreinigen de compressorolie, wat schade of prestatieverlies bij de schroefrotor en de airend-behuizing kan veroorzaken. Ook kunnen de airend-lagers beschadigd raken.

Schade aan deze belangrijke onderdelen kan snel in de papieren lopen.

CompAir-filters bestaan uit specifieke filterelementen. De filters zorgen voor een uitstekende en efficiënte filtering en zijn temperatuurbestendig.  De luchtfilters van CompAir zijn speciaal ontwikkeld om de perslucht vrij door de machine te laten stromen, terwijl maximale bescherming tegen stofdeeltjes wordt geboden. De oliefilters van CompAir leveren uitstekende prestaties en bestaan uit speciale filterelementen die bestand zijn tegen een hoge bedrijfsdruk.

De oliescheiders van CompAir garanderen een zeer laag olierestgehalte en lage drukdifferentialen. Dit betekent een betere persluchtkwaliteit en lagere bedrijfskosten door minder olieverbruik, en een langer productleven van de fijne filters die deel uitmaken van uw compressor.

De aanschaf van niet-originele fabrieks onderdelen lijkt aantrekkelijk om geld te besparen, maar vergeet daarbij het volgende niet:

  • Een gereduceerde persluchtstroom resulteert in volumeverlies en hogere energiekosten
  • Het lagere stabiliteitsmoment van de vorm veroorzaakt vervorming en beschadigt de filterafdichting
  • Onjuist filtermateriaal laat verontreinigingen toe in het systeem met als gevolg schade aan de downstream-componenten
  • Verlies van smeermiddel als gevolg van versleping
  • Brandgevaar
  • Nepbesparingen: wanneer niet-authentieke filters of scheiders worden gekocht, kunnen de kostenbesparingen worden geneutraliseerd door een aanzienlijke toename van de energiekosten
  • Uw garantie vervalt

Alle onderdelen die u nodig hebt, in één enkele doos

Als u onderhoudspakketten gebruikt, kunt u het onderhoud van de compressor van tevoren plannen, verrassingen voorkomen en ervoor zorgen dat alle onderdelen voor een specifieke beurt of reparatie voorhanden zijn. U verspilt geen tijd meer aan het zoeken of bestellen van aparte reserveonderdelen. Onderhoudspakketten zijn een kosteneffectieve onderhoudsoplossing.

Aangezien de pakketten alleen originele fabrieks onderdelen van CompAir bevatten, vermijdt u het risico dat gepaard gaat met onderdelen die origineel lijken, maar niet gegarandeerd op dezelfde wijze presteren.

Video thumbnail

Klik om de video te bekijken.