CompAir voor uw industrie

Links

Zoek een verkoopvestiging en onderhoudsleverancier


Zoek

CompAir voor uw industrie

In het dropdownmenu staat een selectie van de wereldwijde sectoren waarin compressoren van CompAir gebruikt worden.

 

Onze compressoren dienen in veel verschillende sectoren waarvan u voorbeelden terugvindt in de lijst. Door een industrie te selecteren, wordt u naar de productpagina's geleid van de machines die over het algemeen in die industrie gebruikt worden.

Sommige sectoren werken met heel specifieke compressoren zoals ademlucht- of P.E.T.-compressoren die gebruikt worden om flessen te vervaardigen (de flessen worden gevormd door er lucht in te blazen). Andere sectoren zoals de algemene productie en maritieme en offshore sectoren bijvoorbeeld gebruiken meerdere compressoren voor verschillende jobs.

Voor een toepassing op zee is bijvoorbeeld een combinatie van een Hydrovane, roterende schroef- en hogedrukzuiger compressor nodig voor ademlucht, het regelen van het drijfvermogen en het afdekken met en genereren van inert gas. (Een olietanker gebruikt bijvoorbeeld een compressor om stikstof i.p.v. lucht te pompen om de olie te bedekken).

Meer informatie over de compressor die het best op uw behoeften aansluit, vindt u op onze producten pagina of via uw dichtstbijzijnde verkoop- en onderhoudspunt.