wereldkaart

Links

Zoek een verkoopvestiging en onderhoudsleverancier


Zoek

CompAir fabrieken

CompAir heeft wereldwijd kantoren in een groot aantal landen en vier fabrieken van wereldklasse.

CompAir UK Ltd. Redditch in het Verenigd Koninkrijk is het wereldhoofdkantoor van CompAir. Hier vindt u ons directieteam, de afdeling Naverkoop, de Financiële afdeling en Hydrovane afdeling die haar eigen gebouw en fabriek heeft.

Redditch UK vergrotenKlik op de foto om ze te vergroten

De Redditch site bevindt zich in het centrum van Engeland en is gunstig gelegen nabij belangrijke weg-, trein- en luchtverbindingen. De Redditch terreinen die zich in een van de industriegebieden van de stad bevinden, beslaan bijna 3,5 hectare waarvan ca. 8300 vierkante meter fabrieken en ca. 1900 vierkante meter kantoren.

Het hoofdkwartier van de Industriële divisie ligt in Simmern in Duitsland, op een uurtje rijden van Frankfurt. Deze site is het kenniscentrum voor het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de volgende CompAir producten:

Simmern fabriek - Duitsland vergrotenKlik op de foto om ze te vergroten.

De Simmern terreinen beslaan in totaal 135.000m² waarvan 24.000m² wordt ingenomen door fabrieks- en kantoorgebouwen.

CompAir China SCCC startte op in 1990 en is nu een joint venture die CompAir introduceert op het Chinese vastenland. Ze omvat de Songjiang fabriek in Shanghai (hieronder), het hoofdkantoor in het Nan Zheng gebouw in Shanghai en vijf andere ondersteunende kantoren in verschillende delen van China.

CompAir China vergrotenKlik op de foto om ze te vergroten.