Links

Zoek een verkoopvestiging en onderhoudsleverancier


Zoek

Uw gebruikskosten verlagen

Milieudruk, zowel commercieel als juridisch, doet bedrijven om energiezuinigheid vragen. De initiële aankoopkost van een compressor is maar een klein onderdeel van het totale kostenplaatje. Het belangrijkste aspect is de gebruikskost van de compressor tijdens zijn hele levensduur. De klant wil dus een zo laag mogelijke eigendomskost.

CompAir beantwoordt en overschrijdt zelfs al deze eisen met zijn uiterst efficiënte Wereldwijde productrange.

CompAir toont u hoeveel u kunt besparen.

CompAir kan uw persluchtsystemen gedurende een vaste periode analyseren en u aan de hand van concrete cijfers laten zien welke besparingen haalbaar zijn ongeacht het gebruikte type compressor. Op basis van deze informatie, die we downloaden op een laptop en verwerken met een speciaal diagnoseprogramma, kunnen we naast real time patronen in de consumptie ook informatie over de efficiëntie van de huidige systemen m.b.t. alle aspecten van de consumptie afdrukken om een nauwkeurig beeld te geven van de kenmerken van het systeem. De computer kan vervolgens de meest doeltreffende compressoroplossing aanduiden voor de consumptie, druk en het gebruikspatroon van een bepaalde site.

Neem a.u.b. contact op met uw plaatselijke CompAir verdeler voor een vrijblijvende audit van uw persluchtsystemen of om te ontdekken hoe u uw eigendomskosten kunt drukken.