string(2) "nl"

Gardner Denver demonstreert het assortiment mobiele compressoren op Geotechnica 2015

compressor_solo_newGardner Denver demonstreert het assortiment mobiele compressoren, inclusief de TurboScrew-modellen die voldoen aan de Stage IV-regels voor emissies, op Geotechnica 2015.

Met een debiet van 60 tot 1620 m3/uur bij een druk van maximaal 24 bar, bestaat de C-serie mobiele compressoren van CompAir uit meer dan 30 modellen, van kleine, eenassige machines voor de aandrijving van pneumatisch gereedschap, tot de grotere TurboScrew-machines voor het maken van boorgaten, boor- en heiwerkzaamheden en grondonderzoek.

TurboScrew die voldoet aan de Stage IV-emissieregels

Gardner Denver demonstreert de nieuwe TurboScrew C200TS-24 tijdens de handelsbeurs. De C200TS-24 heeft een gewicht van minder dan 3500 kg en een QSB-serie Cummins-motor met Selective Catalytic Reduction-technologie (SCRT®) als nabehandelingssysteem voor de uitlaatgassen.

Dit systeem is voorzien van een oxidatiekatalysator en een dieseldeeltjesfilter (DPF) en is in staat om vrijwel alle stikstofoxide-emissies en andere verontreinigingen uit de dieseluitlaatgassen te verwijderen, conform EU-richtlijn 97/68/EG Stage 4.

Dankzij de gepatenteerde bi-turbotechnologie, zijn alle TurboScrew-compressoren uitgerust met twee turbocompressoren die een schroefcompressor van CompAir aandrijven. Ook is een uitlaatgasturbine toegevoegd die de inlaatlucht van de motor van tevoren samendrukt, voordat de lucht de compressiekamer in stroomt.

Hierdoor wordt ongeveer 14% meer energie naar de compressor gestuurd dan door conventionele technologieën (gemeten bij vollast). 

De C-serie biedt vele mogelijkheden om de compressor aan de vereisten van de klant aan te passen. Denk hierbij aan aanpasbare trekstangen, ingebouwde A/C-generatoren, extra filtering, ingebouwde nakoelers, gereedschapssmering, rijverlichting, haspels voor het oprollen van luchtslangen, met afwerking in de kleuren of met het logo van de klant.

Voor meer informatie over Geotechnica 2015 de grootste geotechnische conferentie en tentoonstelling in het Verenigd Koninkrijk, gaat u naar www.equipegroup.com.

Voor meer informatie over Gardner Denver gaat u naar www.gardnerdenver.com.

Vooruitblik op GeotechnicaLaatste nieuws...

CompAir breidt het olievrije assortiment tweetraps-schroefcompressoren uit

Lees meer...

Standaard is verleden tijd - gebouwd voor extreme applicaties

Lees meer...

CompAir lanceert geheel nieuwe gesmeerde schroefcompressoren van 160 tot 250 kW.

Lees meer...


Newsletter signup image